Samsung Galaxy S11 сильно здивував покупців

Зараз на ринку можна зустріти вкрай багато різних мобільних пристроїв топового рівня, але всі вони вже на початку 2020 року втратять актуальність, тому що на полиці магазинів надійдуть такі новинки, як Samsung Galaxy S11. Сьогодні, 10 вересня 2019 року, стало відомо про те, чим порадує така новинка. Вже достеменно відомо про те, що вона отримає новітній флагманський процесор, а також, крім того, четверну основну камеру на тильній кришці, яка дозволить телефону топового рівня робити просто приголомшливі в усіх відношеннях знімки. Як стало відомо від видання SamMobile, новинка сильно здивує всіх покупців, тому що виробник вирішив частково не дуже сильно заморочуватися з її відмінними рисами від доступної зараз у продажу моделі.

Повідомляється, що купити даний флагман можна буде в чорному, білому, рожевому і синьому кольорах, тобто в колірних рішеннях, в яких зараз можна купити Galaxy S10. Звичайно, швидше за все, будуть і нові забарвлення, але їх буде лише одна-дві, вважає профільний ресурс. Також стало відомо про те, що в базовій найбільш доступній за ціною версії новий флагман отримає 128 ГБ постійної пам’яті, а не 256 ГБ. Пов’язано це з бажанням південнокорейської корпорації не робити новинку дорожчою, адже багато людей просто не зможуть її собі купити, а це не тільки негативно позначиться на продажах, але ще і на загальному прибутку всього бренду.

Таким чином, швидше за все, купити Samsung Galaxy S11 можна буде у версіях з 128 ГБ, 256 ГБ, 512 ГБ і 1 ТБ вільного простору, але оскільки даний телефон вийде в декількох моделях, кожна з таких отримає свої певні обсяги пам’яті, а разом з тим і унікальний цінник. Звичного 3,5 мм роз’єму для навушників новинка, як і флагман Galaxy Note 10, позбудеться, тому для підключення їх доведеться використовувати перехідник USB Type-C, або ж користуватися фірмовими бездротовими навушниками Galaxy Buds другого покоління на базі Bluetooth 5.1, анонсувати які повинні разом з новинкою.

Очікується, ща на флагман південнокорейської корпорації буде встановлена ​​операційна система Android 10 у вигляді фірмової прошивки One UI 2.0. Серед інтерфейсів користувачів чекають Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.1, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS, NFC і ряд інших, причому Samsung Galaxy S11 гарантовано зможе підключатися до мереж 5G, будучи здатним розвивати в них швидкість до цілих 7 Гбіт / с , тобто просто величезну. В середньому, новинка обійдеться покупцям приблизно в $ 1000, тобто викласти за неї доведеться дуже і дуже багато, навіть за сучасними мірками. Офіційний анонс даної моделі очікується в рамках виставки MWC 2020 в Барселоні,яка пройде в лютому.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ