Анонс Realme XT – «вбивця» Xiaomi Redmi Note 8 Pro з четверний камерою і сканером в екрані

Зовсім недавно публіці показали такий смартфон, як Xiaomi Redmi Note 8 Pro, який вже доступний для покупки в Китаї, а на міжнародному ринку він, швидше за все, з’явиться в жовтні, тобто досить скоро. Цей апарат виявився вкрай цікавим у всьому, але чи є він найкращим у своєму класі – питання тепер відкрите, тому що нещодавно в Індії офіційно представили таку новинку, як Realme XT. Це зробив бренд, який належить корпорації Oppo. Головна особливість нового мобільного пристрою бюджетного рівня полягає в тому, що він оснащений четверною основною камерою, а також, крім того, вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців, що робить його навіть більш цікавим, ніж продукт Xiaomi.

Смартфон Realme XT виглядає краще за свого конкурента, а разом з тим він є ще й більш технологічним. Мобільний пристрій отримав 6,4-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 2340 на 1080 пікселів (FHD +), прикритий захисним склом Corning Gorilla Glass 5. Також новинка здатна похвалитися четверною основною (48 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп) і одинарною 16 Мп фронтальною камерами, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 712 з тактовою частотою 2,3 ГГц, акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки VOOC 3.0, а також корпусом зі скла і металу, що володіє розмірами 158,7 x 75,2 x 8,6 мм. Важить весь телефон – 183 грами.

В іншому, новинка може похвалитися 4/6/8 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної пам’яті, слотом для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 256 ГБ включно, підтримкою одночасної роботи з двома SIM-картами, графічним прискорювачем Adreno 616, а також інтегрованим просто в дисплей сканером відбитків пальців, які працюють за рахунок оптики. Що стосується інтерфейсів, то користувачі можуть розраховувати на підтримку Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11ax, A-GPS, Dual GPS, GLONASS і Beidou. На жаль, місця для чіпа NFC в Realme XT не знайшлося, тому використовувати цей смартфон для оплати покупок в магазинах не вийде.

На цього «вбивцю» Xiaomi Redmi Note 8 Pro буде встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie у вигляді фірмової пошивки Color OS 6, але до кінця року новинку, швидше за все, оновлять до Android 10. Придбати телефон можна в кольорах Pearl White і Pearl Blue, тобто в білому і синьому.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ