Xiaomi випустила приголомшливий новий додаток з MIUI 11 для всіх смартфонів на Android

Компанія Xiaomi вже давно зрозуміла, що багато людей в світі з недовірою ставляться до виробників, наприклад, електроніки з Китаю. Воно й зрозуміло, адже в 2000-роки подібна техніка вкрай швидко ламалася, мала низьку якість виготовлення і масу інших недоліків, в зв’язку з чим у багатьох в голові склався стереотип про те, що краще будь-яка країна в якості виробника, але тільки не КНДР. Щоб довести всьому світові зворотнє китайська Xiaomi не тільки створює і випускає першокласні електронні пристрої за низькою ціною, але ще і займається розробкою шикарного програмного забезпечення, а вже в кінці вересня, тобто в найближчі два тижні, вона створить і випустить прошивку MIUI 11, в якої буде відразу кілька корисних додатків.

Один з них називається Cleaner Lite, а призначений він для очищення мобільного пристрою. Це програмне забезпечення має простий і зрозумілий інтерфейс, високу ефективність роботи, а також безпечний при використанні. Простіше кажучи, це, напевно, найкращий «чистильник» сміття всередині Android. На радість всіх користувачів, тепер, починаючи з сьогоднішнього дня, встановити це програмне забезпечення можна на смартфони будь-яких виробників, в тому числі Huawei, Samsung, LG, Sony, Lenovo, Motorola, Google, HTC, Meizu і будь-яких інших. Нове ПЗ є абсолютно безкоштовним, причому воно навіть не містить в собі ніякої реклами.

У зв’язку з цим виникає питання, а який сенс компанії Xiaomi витрачати свої сили і час на такий додаток, який розповсюджується безкоштовно. Відповідь на це питання дуже і дуже просте, тому що подібним чином китайська корпорація мотивує людей купувати її фірмові мобільні пристрої, де Cleaner Lite і інші програми будуть працювати прямо «з коробки». Очевидно, що якщо людині сподобається цей додаток, як і багато інших, вона зацікавиться продукцією бренду і, швидше за все, наступного разу купить собі саме її. Це все одно що якась умовно безкоштовна реклама, при якій витрати існують тільки на розробку і поліпшення програми.

Програма Cleaner Lite від Xiaomi здатна очищати кеш додатків, видаляти застарілі зайві файли, в тому числі APK-пакети і різного роду биті дані, яких у міру використання смартфона на базі Android зазвичай накопичується дуже і дуже багато. Новий додаток повністю безпечний, тобто він не зачіпає будь-які особисті дані користувачів. Раніше, тобто за останні два роки, даний виробник електроніки також зробив доступними всім бажаючим такі свої програми, як ShareMe (Mi Drop), Mi File Manager, Mi Remote, App Vault, Mi Video, Mi Calculator, Mint Browser, Mint Launcher і Mint Keyboard. Всі ці додатки можна скачати з магазину Google Play.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ