Всі смартфони Xiaomi і Redmi, які отримають MIUI 11

Кожен виробник мобільних пристроїв прагне до того, щоб зробити свою фірмову продукцію якомога привабливішою і затребуваною серед покупців, однак далеко не всім це вдається. Дуже багато брендів з метою економії і просування своїх нових смартфонів практично не оновлюють старі моделі, випущені раніше. На щастя, компанія Xiaomi не входить в їх число, забезпечуючи якомога більш тривалий термін підтримки за частиною програмного забезпечення. Вчора, 5 жовтня 2019 року, став відомий остаточний список телефонів даного бренду, а також Redmi, які отримають фінальну стабільну прошивку MIUI 11.

Вона у випадку з новітніми передовими моделями мобільних пристроїв буде заснована на Android 10, але у випадку з більш старими моделями на Android 9 Pie і навіть Android 8 Oreo, тому якщо раптом у вашому конкретному випадку новітня прошивка виявиться заснована не на новітньому «зеленому роботі» від Google, переживати з цього приводу точно не варто, тому що так все і повинно бути. Програмне забезпечення містить у собі поліпшений користувальницький інтерфейс, підтримку темної теми оформлення, посилену систему захисту, підвищену швидкість роботи і стабільність, а також ряд нових додатків і функцій, які повинні позитивно позначитися на досвіді використання фірмових мобільних пристроїв.

Уже в найближчі дні вийде фінальна прошивка MIUI 11 для смартфонів Xiaomi Mi 9, Mi 9 Explorer, Mi 9 SE, Mi Mix 3, Mi Mix 2S, Mi 8, Mi 8 Youth, Mi 8 Explorer Edition, Mi 8 In-display Fingerprint Edition , Mi 8 SE, Mi Max 3, Redmi K20 Pro, Redmi K20 Pro Premium Edition, Redmi K20, Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro і Redmi 7. Потім, в середині жовтня 2019 року, тобто через 2 – 3 тижні, апдейт стане доступний для Mi 9 Pro 5G, Mi CC9, Mi CC 9 Meitu Custom Edition, Mi CC9e, Mi MIX 2, Mi Note3, Mi 6, Mi 6X, Redmi 7A, Redmi 6 Pro, Redmi Note 5, Redmi 6A, Redmi 6 і Redmi S2 / Redmi Y2. Користувачам всіх цих смартфонів пощастило, тому що такі отримають останню версію програмного забезпечення в числі найперших, а це дорогого коштує.

Найостаннішими смартфонами, які будуть оновлені до прошивки MIUI 11, є Mi Mix, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5X, Mi 5C, Mi Note 2, Mi Play, Mi Max 2, Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro, Redmi 5 Plus, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 4X і Redmi Note 5A. Всі вони оновляться в кінці жовтня, тобто в останні дні цього місяця. Список нововведень безпосередньо залежить від конкретного смартфона, але у всіх випадках нововведення включають в себе темну тему оформлення Dark Mode, підвищення автономності, оновлений зовнішній вигляд інтерфейсу, а також покращений екран блокування, який став більш зручним, зрозумілим і функціональним. Таким чином, як можна легко помітити, всього до нової ОС будуть оновлені більш ніж 45 моделей китайських мобільних пристроїв, випущених за останні більш ніж три роки.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ