Головна особливість Xiaomi Mi Band 5, через яку його потрібно обов’язково купити

Ринок переносної електроніки постійно стрімко розвивається, а відбувається це в зв’язку з тим, що з кожним днем ​​все більш широке коло людей знаходить подібного роду гаджети максимально корисними для себе і своїх потреб. У майбутньому попит на такі пристрої продовжить стрімко зростати, а коли-небудь через 10 – 15 років вони так і зовсім можуть замінити людям звичні зараз смартфони, якщо рівень розвитку технологій до того моменту дозволить цього домогтися. Якщо заглянути в найближче майбутнє, про яке вже щось відомо, то в першій половині наступного 2020 року буде офіційно представлений і випущений на ринок фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 5, оснащений за останнім словом техніки, причому як з точки зору конструкції, так і по частині «заліза» для виконання ряду завдань.

За допомогою цього наручного гаджета користувачі зможуть стежити за фізичною активністю, відстежувати якість сну і пульс (цілодобово), читати повідомлення з телефону, отримувати вібрацію при вхідних дзвінках, управляти відтворенням музики на мобільному пристрої, користуватися голосовим помічником, використовувати секундомір і «розумний» будильник , а також здійснювати безліч інших дій. Як вдалося з’ясувати, серед нововедення в даному фітнес-трекері користувачі можуть розраховувати на модуль ЕКГ для створення Ехокардіограми роботи серця, а також на два інших сенсора, один з яких визначає рівень води в організмі, а інший здатний показувати рівень стресу. На основі всіх цих показників наручний гаджет буде давати персональні рекомендації.

Що стосується технічного оснащення, то і з ним у Xiaomi Mi Band 5 все виявиться дуже навіть добре. Так, зокрема, даний наручний гаджет виявиться оснащений 1,2-дюймовим кольоровим AMOLED-екраном з підтримкою сенсорного управління, акумулятором ємністю 150 мАг з підтримкою прискореної зарядки за одну годину, а також модулем Bluetooth 5.1 LE . За рахунок останнього всі користувачі зможуть знаходити наручний гаджет в просторі за кілька секунд, використовуючи спеціальну нову функцію в додатку Mi Fit для смартфонів на базі Android і iOS. Що стосується автономності, то вона виявиться на рівні 15 – 20 днів, однак при активному використанні всіх можливостей трекер зможе пропрацювати на одному заряді близько одного тижня.

Втім, буде в новинці і така головна особливість, через яку його потрібно обов’язково купити, тому що вона зробить життя простіше і зручніше. Так, безліч джерел, в тому числі максимально надійних, повідомили про наявність в даному наручні гаджет повноцінного чіпа NFC, який буде працювати за межами Китаю. На практиці це означає, що Xiaomi Mi Band 5 виявиться сумісний не тільки з платіжною системою Mi Pay, що працює виключно на китайській території, але ще і з якоюсь міжнародною, на зразок Google Pay. За рахунок цього всі власники даного наручного гаджета, в тому числі з США та Європи, нарешті отримають можливість легко і просто платити за проїзд в громадському транспорті та оплачувати покупки в магазинах, просто підносячи руку з одягненим на неї браслетом до платіжного терміналу. Багато хто мріє про це вже не один рік, а в 2020 році така мрія нарешті здійсниться.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ