Xiaomi випустила складаний смартфон з гнучким екраном, аналог Motorola RAZR

Зовсім недавно сталося те, чого ніхто не очікував, тому що анонсували складаний смартфон з гнучким екраном під назвою Motorola RAZR, А виконаний він у формі звичної «розкладачки». Як виявилося, майже ідентичний телефон в даний час активно створює Xiaomi, тобто всесвітньо відома китайська корпорація. Сьогодні, 21 листопада 2019 року, видання WindowsUnited опублікувало знімки майбутньої новинки, які дозволяють вже зараз, до її офіційної презентації, ознайомитися з тим, як саме вона буде виглядати, коли всі бажаючі зможуть її собі придбати. Відзначається, що телефон уже надійшов у виробництво, тому його презентація повинна відбутися в першій половині грудня, а запуск в продаж відбудеться до кінця року, проте спочатку апарат буде доступний лише в Китаї.

Смартфон Xiaomi є аналогом Motorola RAZR, тому що він містить великий 6,7-дюймовий OLED-екран, який є гнучким по центру. За рахунок цього мобільний пристрій можна легко і просто розкласти, як книгу. За наявними в даний час даними, співвідношення сторін в новинці становить 21:9, завдяки чому на ній буде дуже комфортно дивитися фільми. Корпус телефону, виконаний з металу і скла, складається у всередину, в зв’язку з чим в складеному стані дисплей мобільного пристрою недоступний. Щоб не розкладати смартфон знову і знову кожен раз його творці вирішили розмістити на його зовнішній частині невеликий чорно-білий екран, що відображає час, дату, погоду, рівень сигналу, кількість повідомлень та інші відомості.

За рахунок цього не потрібно розкладати телефон кожного разу для отримання доступу до повідомлень. На тильній частині мобільного пристрою знаходиться подвійна основна камера, доповнена світлодіодним спалахом в стилі iPhone X. Як саме називається новинка від Xiaomi, на жаль, поки що невідомо, зате на опублікованих зображеннях її можна розглянути з усіх боків. З огляду на те, що гаджет від Motorola був оцінений в $ 1300, новинка від Xiaomi, швидше за все, коштуватиме приблизно $ 650. При такій вартості смартфон ризикує стати найдорожчим з усіх, які випускав даний виробник, але купити його собі зовсім точно зможе максимально широке коло покупців.

Складно сказати, наскільки телефон з розкладним корпусом є зручним з точки зору постійного повсякденно використання, але раз Xiaomi вирішила його створити, значить вона бачить в цьому сенс. Залишається вірити, що новинка вийде на ринок вже в найближчий час, щоб її можна було придбати і протестувати. На міжнародний ринок новинка від китайської корпорації, що очевидно, надійде не раніше ніж у 2020 році, а її цінник може виявитися значно вищим, ніж в Китаї. З огляду на високу вартість, цей складаний смартфон з гнучким екраном повинен отримати, крім усього іншого, передовий процесор і інші «фішки», завдяки яким він зможе похвалитися неймовірно високим рівнем продуктивності і, можливо, навіть підтримкою мереж 5G.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ