Китайський блогер випустив огляд Huawei MatePad Pro за кілька годин до анонсу

Напередодні анонсу нового планшету Huawei MatePad Pro в Мережі з’явився повний огляд гаджета, що розкриває його всі технічні характеристики, пишуть Діалоги.

Один з китайських блогерів опублікував відео з розпакуванням Huawei MatePad Pro, порушивши угоду про нерозголошення конфіденційної інформації (NDA), після чого ролик був видалений. Однак деякі користувачі встигли зробити скріншоти цього відео. Завдяки цьому стало відомо, що флагманський планшет отримав чіпсет HiSilicon Kirin 990, до 8 ГБ оперативної і до 512 ГБ вбудованої пам’яті. Новий стилус Huawei M-Pen може управляти планшетом за допомогою шести спеціальних жестів. Пристрій працює до 10 годин без підзарядки. Зовні стилус виглядає як звичайний олівець, а його наконечник виконаний зі спеціального композитного матеріалу.

Крім усього перерахованого вище, MatePad Pro отримав батарею ємністю 7250 мАг і підтримку швидкої зарядки до 40 Вт. Планшет буде доступний в чотирьох кольорах: білий, синій, зелений і оранжевий.

Очікується, що вартість MatePad Pro складе 3699 юанів за версію 6 ГБ + 128 ГБ, 3999 юанів, за версію 6 ГБ + 256 ГБ і 5499 юанів, за версію 8 ГБ + 512 ГБ.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ