Realme представила навушники Buds Air. Це найкращий клон AirPods

Компанія Realme офіційно представила нові бездротові навушники Buds Air на спеціальному заході в Індії. Ця гарнітура дуже схожа на AirPods, але випускається в трьох кольорах і коштує в чотири рази дешевше, пишуть Діалоги.

Цей гаджет компанії Realme може сміливо претендувати на звання найкращого клону Apple AirPods. Виробник скопіював не тільки дизайн, але і всі основні функції.

Навушники і зарядний футляр з підтримкою бездротової зарядки зроблені з пластика. Також в Realme Buds Air є підтримка протоколу Google Fast Pair, що дозволяє миттєво підключатися до різних пристроїв. Гарнітура автоматично підключається до смартфону або планшету при відкритті футляра.

Менеджер по продукції Realme India розповів, що Buds Air оснащені спеціальним чіпом R1, який знижує затримку аудіо до 120 мс в ігровому режимі. У звичайному режимі затримка звуку 204 мс.

Кожен навушник оснащений двома мікрофонами – один призначений для дзвінків, а інший для придушення шуму під час розмови. Також в них є 12-мм підсилювач низьких частот, який забезпечує більш чистий звук.

У Realme Buds Air є оптичні датчики, які відповідають за автоматичну зупинку відтворення музики при знятті навушників. Управління гарнітурою сенсорне. Для відтворення, паузи, активації голосового помічника, відповіді на виклик потрібно тапнути по одному з навушників.

Виробник обіцяє 3 години автономної роботи і до 17 годин при зарядці за допомогою футляра.

Realme Buds Air доступні в білому, жовтому і чорному кольорах. Гарнітура надійде в продаж в Індії з 23 грудня за ціною в $ 55. Про доступність в інших країнах поки невідомо.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ