Названо 4 недоліки китайських смартфонів, які можна пробачити заради економії

Названо 4 недоліки китайських смартфонів, які можна пробачити заради економії грошей, щоб отримати мобільний пристрій з оптимальним співвідношенням ціни і якості. У Піднебесній розумно знижують вартість виробництва гаджетів в гонитві за покупцями.

Смартфони з Китаю перестали асоціюватися у користувачів з низькою якістю, але мінуси продукції до цих пір існують. Серед них виділяється відсутність NFC – технології бездротового високочастотного зв’язку малого радіусу дії. У минулому році компанія Xiaomi презентувала Redmi Note 8T з UCB-C роз’ємом процесором Snapdragon 665 і можливістю здійснювати безконтактні платежі. Зазвичай же у флагманських смартфонах китайських фірм відсутній NFC, наприклад, Honor 9X Premium не отримав підтримки цієї технології, як і бюджетні моделі Realme 5 Pro, що знижує попит на дану продукцію.

Китайські мобільні пристрої середнього рівня не отримують аудіочіп для використання багатоканальних форматів на зразок Dolby Atmos. Від цього страждає якість звуку, що відносять до недоліків смартфонів.

Наступним негативним моментом використання китайських гаджетів є проблеми з ПЗ. Програмне забезпечення у цих смартфонів гірше, ніж у аналогів Samsung або iPhone.

Останній недолік, який можна ігнорувати у китайських гаджетів, це різні конструкції вилок і розеток, через що користувачам доводиться додатково купувати перехідник або блок живлення.





ІНШІ НОВИНИ