Блогер назвав 3 причини щоб купити смартфон Xiaomi

Так чому ж варто звернути увагу на смартфони компанії Xiaomi і віддати перевагу новинкам від цієї компанії? Блогер назвав свої причини, чому перейшов з IOS на Android. В першу чергу, як не дивно, це ціна. Купити “наворочений” смартфон, та ще й за копійки, найімовірніше, мріє кожен.

Перші моделі Xiaomi підводили якістю знімків, але в 2019 році все змінилося. Тепер компанія може змагатися навіть з Samsung за рівнем своєї камери, і це очевидний плюс. При цьому компанія Xiaomi робить упор на те, щоб виробляти смартфони з рівноцінним співвідношенням ціна-якість.

Ще одна причина купити смартфон від Xiaomi – його начинка. Китайська компанія використовує нові процесори, які роблять всі нові смартфони більш спритними, ніж попередні. Також операційна система дозволяє повністю змінити зовнішній вигляд робочого столу, що, наприклад, на IOS неможливо.

Ще один плюс смартфона Xiaomi – його зовнішній вигляд. Кожен смартфон компанії виглядає більш сучасно і часто навіть краще, ніж більш дорогі моделі інших компаній. Це незаперечний плюс Xiaomi, так як будь-який покупець може вибрати смартфон до душі, хоч з двома, хоч з трьома камерами, але за мінімальні гроші.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ