Samsung випустила ексклюзивні версії нових смартфонів

Компанія Samsung представила ексклюзивні версії смартфонів Galaxy S20 + і Galaxy Z Flip на минулому заході Unpacked.

Південнокорейська компанія випустила дизайнерську версію Galaxy Z Flip Thom Browne Edition, яка засвітилася в Мережі за день до офіційного анонсу.

Лімітована серія відрізняється від звичайних розкладачок Galaxy Z Flip фірмовими квітами модельєра Тома Брауна на сірому корпусі пристрою, а також логотипом Thom Browne New York. Крім того, гаджет поставляється в спеціальній коробці з дизайнерськими навушниками Galaxy Buds + і годинником Galaxy Watch Active2.

Також на Galaxy Z Flip Thom Browne Edition встановлені спеціальні значки додатків, звуки клавіатури, рінгтони і спеціальні шпалери.

Передзамовлення на Galaxy Z Flip Thom Browne Edition можна буде оформити в деяких країнах з 14 лютого. Офіційні продажі почнуться в березні. З чуток, вартість цієї версії складе $ 2500.

Крім цього, Samsung також показала Galaxy S20 + 5G Olympic Games Athlete Edition – ексклюзивна серія, яка надійде в продаж. Samsung планує роздати Galaxy S20 + 5G Olympic Games Athlete Edition всім учасникам Олімпійських ігор 2020 року в Токіо.





ІНШІ НОВИНИ