Дисплей Samsung Galaxy Z Flip вкритий звичайним пластиком замість ультратонкого скла

Американський блогер Зак Нельсон перевірив нову розкладачку Samsung Galaxy Z Flip на міцність і розкрив деякі цікаві подробиці про складний дисплей цього смартфону в ролику на YouTube-каналі JerryRigEverything.

Компанія Samsung заявляє, що дисплей Galaxy Z Flip вкритий ультратонким склом (Ultra Thin Glass) замість пластику, який використовувався в Galaxy Fold. Однак, тест на міцність Нельсона довів, що в Samsung Galaxy Z Flip встановлено такий же пластик поверх OLED-панелі, що і в інших смартфонах зі складними дисплеями.

Дисплей Galaxy Z Flip легко дряпається нігтем і не тріскається, що абсолютно не властиво склу. З цього можна зробити висновок, що технологія Ultra Thin Glass – це маркетинговий хід. Сам Нельсон відзначає, що Samsung, ймовірно, використовує гібридний пластиковий полімер зі змішаними мікроскопічними шматочками скла, тому виробник в рекламній кампанії ставить акцент на скло.

Редактор видання The Verge Дітер Бон звернувся до представників Samsung за додатковою інформацією про UTG-дисплеї.

«Перша у своєму роді технологія UTG від Samsung відрізняється від інших флагманських пристроїв серії Galaxy. Смартфон Z Flip отримав захисний шар (з пластику) поверх UTG, аналогічний Galaxy Fold», – відповіли представники Samsung.

Іншими словами, Samsung намагається переконати користувачів, що ультратонке скло вкрито додатковим захисним шаром з пластику.





ІНШІ НОВИНИ