HTC випустить свій перший 5G-смартфон і нові VR-гарнітури в 2020 році

Генеральний директор HTC Ів Метр розповів про плани компанії на 2020 рік. За його словами, тайванський виробник гаджетів приділить особливу увагу розвитку технологій 5G і віртуальної реальності.

У 2020 році HTC займеться створенням додатків з візуальним контентом, що працюють в мережах 5G. Також компанія випустить свій перший смартфон з підтримкою 5G. У цьому HTC буде тісно співпрацювати з виробниками мобільних чіпсетів Qualcomm, і, можливо, представить флагманський смартфон преміум-класу.

Крім цього, HTC планує зосередитися на розвитку віртуальної реальності, випускаючи гарнітури Vive і Vive Cosmos. Представники компанії очікують значне зростання в цій галузі в 2020 році.

Глава HTC Ів Метр заявив, що компанія надасть краще прикладне рішення для оптимального досвіду. Іншими словами, HTC представить як апаратне, так і програмне забезпечення, щоб забезпечити безперебійну роботу VR.

Очікується, що компанія анонсує нові VR-гарнітури Cosmos Elite, Vive Cosmos Play, Vive Cosmos XR і Vive Sync на конференції розробників ігор GDC в Сан-Франциско в березні 2020 року.





ІНШІ НОВИНИ