Xiaomi випустила новий додаток Mi Camera, який суттєво підвищує якість фотографій

З роками смартфони від китайських компаній стають все більш просунутими в усіх відношеннях, а відбувається це за рахунок того, що їх функціональні можливості стрімко розширюються. Сьогодні, 26 березня 2020 року, компанія Xiaomi зробила те, про що багато хто напевно давно мріяли. Вона випустила нову прошивку MIUI для своїх смартфонів, в яку входить оновлений додаток Mi Camera, використовуючи який користувачі можуть робити відчутно кращі знімки, ніж раніше, а разом з тим записувати більш деталізовані відеоролики. Новітнє програмне забезпечення поки що є тільки для двох моделей фірмових мобільних пристроїв, однак уже в найближчі кілька тижнів воно може вийти і для багатьох інших.

Лічені години назад відбувся реліз нової прошивки MIUI. Новітнє програмне забезпечення містить у собі підтримку функції під назвою Super Stabilizer Plus, яка вдає із себе найсучасніший алгоритм оптимізації зображення під час запису відео. За рахунок цього відео будуть виходити більш плавними при зйомці з рук або будь-яких інших предметів, що не рухаються в просторі досить плавно. Крім того, тепер Mi Camera підтримує функцію плавного наближення (зуму), серійну зйомку, а також масу інших особливостей, які роблять це програмне забезпечення ще більш просунутим, ніж будь-коли раніше.

При запису відео тепер можна регулювати баланс білого, змінювати параметри фокусування, змінювати час спрацьовування затвору, вносити зміни в ISO, а також регулювати експозицію. Крім того, коли відео вже записано, власник смартфона Xiaomi тепер може накласти на нього нові фільтри, які дозволяють зробити картинку більш привабливою. Запис відео з роздільною здатністю 8K UHD на Mi 10 і Mi 10 Pro також став кращим, тому що тепер процес обробки займає відчутно менше місця, а користувачі можуть робити скріншоти в одне натискання, чого раніше робити також не можна було.

За рахунок нового алгоритму стиснення зображень всі нові знімки, зроблені з використанням нової програми Mi Camera, доступній у свіжій версії MIUI, займають набагато менше вільного простору, але при цьому якість абсолютно не втрачається, залишаючись оригінальною. Фотографії тепер робляться швидше, а рівень деталізації зріс, так як тепер в процесі створення знімків беруть участь нові алгоритми і нейронні мережі, які за рахунок ШІ роблять знімки більш пропрацьованими і привабливими для сприйняття. Втім, при бажанні, таку нову функцію можна вимкнути в налаштуваннях, якщо вона з якихось причин не сподобається. Очікується, що в найближчі два місяці  остання версія вийде для всіх сучасних смартфонів Xiaomi, а зараз вона доступна для моделей Mi 10 і Mi 10 Pro.





ІНШІ НОВИНИ