Microsoft представила нові сервіси та продукти

Компанія Microsoft провела презентацію нових сервісів, а також оголосила про ряд змін в існуючі продукти Office, Teams і Edge.

Microsoft обіцяє запустити споживчу версію сервісу Teams, який об’єднує в собі різні додатки, включаючи чат, відеодзвінки і багато іншого. За даними видання TechCrunch, запуск відбудеться до кінця 2020 року.

Додаток дозволить користувачам легко перемикатися між особистими і робочими обліковими записами.

Також найбільший в світі розробник софту вирішив перейменувати Office 365 в Microsoft 365 з 21 квітня. Вартість передплати залишиться колишньою – $ 6,99 за індивідуальну і $ 9,99 за сімейну.

Microsoft додала в браузер Edge вертикальні вкладки і функцію інтелектуального копіювання зі збереженням параметрів форматування тексту і таблиць.

Цікавою новинкою став сервіс Editor, який дозволяє перевіряти правопис на різних сайтах. На жаль, розширення Microsoft Editor поки доступне для браузерів Edge і Chrome.

Крім того, в майбутньому Microsoft поліпшить можливості обробки тексту в Word за допомогою ШІ, а також дозволить прив’язку банківських рахунків в Excel і додасть нові функції в Outlook.





ІНШІ НОВИНИ