Приховані налаштування в Windows 10 підвищують швидкість роботи ОС в два рази

З моменту релізу операційної системи Windows 10 в фінальному стабільному вигляді пройшло вже майже п’ять років, так як вона стала доступною ще влітку 2015 року, тобто дуже і дуже давно. З тих самих пір це програмне забезпечення знайшло неймовірно велику популярність по всьому світу, так як зараз воно встановлено на більш ніж 1 млрд електронних пристроїв з різних цінових категорій, починаючи з недорогих планшетів китайського походження і закінчуючи потужними станціями для створення спецефектів, продуктивність яких є рекордно високою. Проте, яким би потужним не був електронний пристрій, він все одно буде працювати на базі десятої «вінди» не надто швидко, і у цього звичайно ж є причина.

Виною всьому є складна і заплутана платформа, яка містить в собі вкрай багато недоліків. Користувачі при її використанні регулярно стикаються з різними неполадками, що заважають використовувати електронний пристрій і отримувати від цього процесу саме задоволення, а не купу проблем, на вирішення яких доводиться витрачати свій час, сили і гроші. На радість всіх тих, кому вже набридла низька швидкість роботи, особливо на слабких комп’ютерах і планшетах, тепер цю проблему можна виправити. Справа в тому, що в операційній системі Windows 10 міститься приховані від очей простих користувачів налаштування, яка підвищує швидкість роботи ОС в два рази, тобто неймовірно сильно.

Розраховувати на такий приріст можна в ряді випадків, а відчуватися він буде при включенні операційної системи, під час запуску додатків, при роботі з будь-якими програмами і в багатьох інших завданнях. Щоб підвищити швидкість роботи комп’ютера, ноутбука, планшета, моноблока або якогось іншого пристрою на базі платформи Windows 10 потрібно просто зробити відразу кілька дій, причому встановлювати для цього будь-яке стороннє програмне забезпечення не потрібно, що, в свою чергу, дозволяє НЕ захаращувати платформу додатковими додатками. Для підвищення швидкості роботи ОС потрібно відкрити меню «Пуск», після чого в графі пошуку ввести «Диспетчер завдань», і провести слідом за цим його запуск.

З моменту релізу операційної системи Windows 10 в фінальному стабільному вигляді пройшло вже майже п’ять років, так як вона стала доступна ще влітку 2015 року, тобто дуже і дуже давно. З тих самих пір це програмне забезпечення знайшло неймовірно велику популярність по всьому світу, так як зараз воно встановлено на більш ніж 1 млрд електронних пристроїв з різних самих різних цінових категорій, починаючи з недорогих планшетів китайського походження і закінчуючи потужними станціями для створення спецефектів, продуктивність яких є рекордно високою. Проте, яким би потужним не було електронний пристрій, воно все одно буде працювати на базі десятої «вінди» не надто швидко, і у цього звичайно ж є причина.

Виною всьому є складна і заплутана платформа в особі десятої «вінди», яка містить в собі вкрай багато недоліків. Користувачі при її використанні постійної регулярно стикаються з різними неполадками, що заважають використовувати електронний пристрій і отримувати від цього процесу саме задоволення, а не купу проблем, на вирішення яких доводиться витрачати свій час, сили і гроші. На радість всіх тих, кому вже набридла низька швидкість роботи, особливо на слабких комп’ютерах і планшетах, тепер цю проблему можна виправити. Справа в тому, що в операційній системі Windows 10 міститься прихована від очей простих користувачів настройка, яка підвищує швидкість роботи ОС в два рази, тобто неймовірно сильно.

Розраховувати на такий приріст можна в ряді випадків, а відчуватися він буде при включенні операційної системи, під час запуску додатків, при роботі з будь-якими програмами і в багатьох інших завдань. Щоб підвищити швидкість роботи комп’ютера, ноутбука, планшета, моноблока або якогось іншого пристрою на базі платформи Windows 10 потрібно просто зробити відразу кілька дію, причому встановлювати для цього будь-яке стороннє програмне забезпечення зовсім не потрібно, що, в свою чергу, дозволяє НЕ захаращувати платформу додатковими додатками. Для підвищення швидкості роботи ОС потрібно відкрити меню «Пуск», після чого в графі пошуку ввести «Диспетчер завдань», і провести слідом за цим його запуск.

Цей додаток можна запустити і будь-яким іншим способом – ніякої різниці немає. Коли ця програма запущена потрібно відкрити розділ «Автозавантаження» і уважно такий оглянути. В ідеалі, так повинно бути не більше двох-трьох програм, однак, як показує практика, у деяких їх більше десяти. Всі програми з цього розділу включаються разом з Windows 10 і працюють на постійній основі разом з електронним пристроєм, тим самим сповільнюючи її роботу. Саме тому потрібно відключити абсолютно всі, крім хіба що якихось драйверів. Коли все зроблено, потрібно зберегти зміни і перезавантажити. Уже відразу після цього вдасться відчути неймовірно сильний приріст в швидкості роботи.

Цей додаток можна запустити і будь-яким іншим способом – ніякої різниці немає. Коли ця програма запущена потрібно відкрити розділ «Автозавантаження» і уважно його оглянути. В ідеалі, так повинно бути не більше двох-трьох програм, однак, як показує практика, у деяких їх більше десяти. Всі програми з цього розділу включаються разом з Windows 10 і працюють на постійній основі разом з електронним пристроєм, тим самим сповільнюючи його роботу. Саме тому потрібно відключити абсолютно всі, крім хіба що якихось драйверів. Коли все зроблено, потрібно зберегти зміни і перезавантажити. Уже відразу після цього вдасться відчути неймовірно сильний приріст в швидкості роботи.





ІНШІ НОВИНИ