Xiaomi випустила TWS-навушники Mi Air 2S з автономністю до 24 годин

Компанія Xiaomi представила нові TWS-навушники Mi Air 2S з підтримкою кодеків LHDC і автономністю до 24 годин.

Нові навушники оснащені великими 14,2-мм драйверами для високоякісного звуку. Пристрій підтримує Bluetooth 5.0 з використанням кодеків LHDC (альтернативою aptX-HD від компанії Qualcomm).

Зарядний футляр Xiaomi Mi Air 2S підтримує бездротову зарядку Qi і оснащений портом USB-C. Повна зарядка по дроту займає годину. Самі навушники можуть програвати музику до 5 годин без підзарядки, а зарядний футляр збільшує автономність пристрою до 24 годин.

В гарнітурі відсутнє активне шумозаглушення, але гаджет використовує мікрофони для придушення шуму під час розмов. Управління навушниками сенсорне. Вкладиші оснащені ІЧ-датчиками з функцією виявлення вуха, як у AirPods.

Mi Air 2S отримали глибоку інтеграцію з MIUI. Власники смартфонів Xiaomi можуть використовувати голосові команди. Крім того, на телефонах з MIUI з’явиться спливаюче повідомлення про сполучення навушників при відкритті кейса.

Xiaomi Mi Air 2S надійдуть у продаж в Китаї з 8 квітня по ціні 400 юанів. Про доступність в інших країнах поки невідомо.





ІНШІ НОВИНИ