Sony представила нову компкатну камеру для блогерів ZV-1

Компанія Sony випустила компактну камеру ZV-1, призначену для творців відеоконтенту і блогерів.

Зовні новинка схожа на серію RX100, але оптимізована для зйомки селф-відео завдяки поворотному дисплею.

Sony ZV-1 отримала 1-дюймовий CMOS-сенсор Exmor RS на 20,1 Мп з об’єктивом 24-70 мм і діафрагмою f1,8-2,8. Крім того, ZV-1 також має вбудований фільтр ND, який дозволяє знімати при дуже яскравому світлі з більш повільною швидкістю затвора або ширшою апертурою.

Камера ZV-1 може записувати відео в форматі 4K з повним зчитуванням пікселів без перетворення в 24 або 30 кадрів в секунду. Користувачам також доступні режими уповільненого відео зі швидкістю 240 кадрів в секунду, 480 кадрів в секунду або 960 кадрів в секунду.

Гаджет отримав підтримку HLG, S-Log3 і S-Gamut3.Cine, а також вбудовану оптичну і цифрову стабілізацію зображення.

Однією з головних особливостей ZV-1 є повністю поворотний 3-дюймовий ЖК-дисплей. Серед інших функцій можна відзначити можливість розмиття фону, режим автофокусу для роботи з об’єктами Product Showcase та оптимізовану автоекспозицію.

Sony ZV-1 також має нову систему з направленим 3-капсульним мікрофоном, який оптимізований для захоплення звуків перед камерою і ігнорування всього, що відбувається збоку і позаду камери. Крім цього, в камері є роз’єм для підключення зовнішніх мікрофонів. Також в ZV-1 є порти micro HDMI і microUSB для зарядки камери під час використання.

Камера Sony ZV-1 надійде в продаж в червні за ціною $ 749. Комплект Vlogger Kit зі спеціальною рукояткою і SD-картою на 64 ГБ обійдеться в $ 99.





ІНШІ НОВИНИ