Віце-президент Apple розповів про функції моніторингу сну і миття рук в watchOS 7

Віце-президент з технологій компанії Apple Кевін Лінч розповів в інтерв’ю виданню CNET про нові функції моніторингу сну і відстеження миття рук в watchOS 7 для Apple Watch.

В інтерв’ю журналістам CNET Лінч сказав, що Apple навмисно зробила функцію моніторингу сну такою простою. Компанія провела дослідження і виявила, що додаткові дані звичайним користувачам не потрібні.

У той час як деякі сторонні додатки надають дуже докладний аналіз сну, функція моніторингу сну в watchOS 7 фокусує свою увагу виключно на тривалості сну, порушеннях руху і частоті серцевих скорочень.

Кевін Лінч також зазначив, що завдяки дослідженням Apple визначила – тривалість сну є найбільш важливою метрикою. Тому компанія зосередилася на тому, щоб підготувати користувача до сну.

Як і багато інших функцій для здоров’я на Apple Watch, додаток Сон заохочує і підбадьорює користувачів, якщо вони досягають своїх цілей зі сну.

Крім того, віце-президент з технологій Apple розповів, що контроль за миттям рук в watchOS 7 став результатом багаторічної роботи. Ця функція спонукає користувачів мити руки протягом 20 секунд, запускаючи зворотний відлік з тактильним зворотним зв’язком. Функція автоматично активується при виявленні звуків води і руху рук.





ІНШІ НОВИНИ