Samsung розсекретила особливості розумного годинника Galaxy Watch 3

Компанія Samsung випустила офіційний додаток Galaxy Watch 3 Plugin для поки не анонсованого розумного годинника Galaxy Watch 3.

Це сталося майже відразу після випуску аналогічного додатка-компаньйона Galaxy Buds Live Plugin в App Store і Google Play для навушників Galaxy Buds Live, теж поки не представлених офіційно.

Ентузіасти співтовариства мобільних розробників XDA Developers, традиційно, не полінувалися залізти в код програми та виявити ряд цікавих подробиць про майбутню новинку.

У Samsung Galaxy Watch 3 з’явиться підтримка управління за допомогою жестів. Наприклад, стиснувши і розтиснувши кулак можна відповісти на вхідний дзвінок. Щоб відхилити дзвінок, досить потрясти рукою.

Спростився процес зняття скріншотів. Тепер буде достатньо одночасно затиснути обидві бічні кнопки. Ще одним важливим нововведенням стала функція виявлення падіння, як у Apple Watch. Якщо користувач впав, годинник буде дзвонити протягом 60 секунд і якщо користувач не відреагує, то заздалегідь обраним контактам будуть відправлені місцезнаходження і 5-секундний запис звуку. Також є налаштування для здійснення екстреного дзвінка в разі падіння.

Крім того, було виявлено безліч циферблатів, які будуть доступні для Galaxy Watch 3 за замовчуванням. Деякі з них включають шматочки шпалер Samsung Galaxy Note20.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ