Смартфони OnePlus нарешті отримають завжди включений дисплей (AOD)

Очікується, що Always-on Display отримають смартфони не старше OnePlus 6

Компанія OnePlus використовує екрани AMOLED в своїх смартфонах, починаючи з OnePlus 3, який був випущений в 2016 році. Однак за чотири роки компанія так і не додала в свої пристрої функцію завжди включеного дисплея (Always-on Display).

Навесні цього року компанія OnePlus пообіцяла, що ця функція нарешті з’явиться в смартфонах компанії. Тепер же Піт Лау (Pete Lau), засновник і генеральний директор OnePlus, натякає на швидке впровадження функції в своєму акаунті в соціальній мережі Twitter.

Судячи з усього, Always-on Display буде додана в смартфони OnePlus з випуском оболонки OxygenOS 11 на основі Android 11. На це прямо натякає нове зображення, яке опублікував лідер компанії OnePlus. Картинку лідер компанії підписав «11″ on display ».

OxyygenOS є однією з найпопулярніших оболонок на базі Android на ринку, завдяки схожості зі стандартним Android, а також великій кількості корисних функцій і налаштувань.

Джерела підтверджують, що тестування функції почнеться вже в серпні, а реліз очікується у вересні цього року. Очікується, що Always-on Display отримають смартфони не старше OnePlus 6.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ