Huawei представила клон AirPods Pro і новий розумний годинник преміум-класу

Компанія Huawei офіційно представила клон AirPods Pro під назвою FreeBuds Pro і новий розумний годинник з преміальних матеріалів Watch GT2 Pro.

Huawei FreeBuds Pro

Huawei FreeBuds Pro схожі з Apple AirPods Pro не тільки зовні, але й функціонально. Гарнітура отримала функцію активного шумозаглушення (ANC) з динамічними профілями, які регулюють рівень шумозаглушення в залежності від навколишнього середовища.

Кожен навушник оснащений 11-мм драйверами і 3 мікрофонами. Управління відтворенням в FreeBuds Pro також запозичене у Apple – для паузи або перемикання треків потрібно стиснути ніжку навушника. Заявлений час автономної роботи разом із зарядним футляром становить 30 годин на звичайному режимі, і до 20 годин з увімкненим ANC.

Huawei FreeBuds Pro надійдуть у продаж в жовтні в чорному, білому або сріблястому кольорі за ціною в € 199.

Huawei Watch GT2 Pro

Watch GT2 Pro – це флагманський розумний годинник Huawei з сапфіровим склом, титановим корпусом і керамічною задньою панеллю. Гаджет оснащений круглим 1,39-дюймовий OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 454×454 пікселів і двома бічними кнопками для управління. Годинник також отримали вбудований модуль GPS і компас.

Пристрій працює на чіпсеті Huawei Kirin A1 в поєднанні з 32 МБ оперативної пам’яті і 4 ГБ вбудованої пам’яті. Годинники пропонують моніторинг для більш ніж 100 режимів тренувань, а також функцію зворотного маршруту, яка може відстежувати початкову точку вашого шляху. Крім того, гаджет отримав датчик вимірювання пульсу TruSeen 4.0+, а також функції моніторингу сну, стресу і рівня кисню в крові.

Час автономної роботи складає 14 днів в режимі звичайного використання і до 30 годин з увімкненим GPS. Новинка підтримує стандарт бездротової зарядки Qi і працює під управлінням власної ОС Huawei LiteOS.

Huawei Watch GT2 Pro надійдуть у продаж в кінці вересня за ціною від € 329 євро за версію Sport і € 349 євро за модель Classic.





ІНШІ НОВИНИ