OnePlus може показати відразу декілька нових продуктів крім OnePlus 8T

Ми всі вже звикли до того, що OnePlus випускає в рік по два смартфони. Точніше, два сімейства смартфонів. Один отримує порядковий номер, а другий – приписку у вигляді літери “Т”. Так буде і цього року. Сумніватися в виході OnePlus 8T не варто, так як компанія вже тизерила його появу. Тому нам поки залишається тільки гадати, які характеристики він отримає, і заодно думати, чи покажуть нам щось ще. І якраз по другому пункту зараз з’явилося трішки інформації. Судячи з усього, компанія готується випустити кілька нових пристроїв, які повинні добре доповнити образ зростаючої компанії і стати відмінним доповненням сімейства гаджетів OnePlus. Можливо, не всі вони будуть доступні на всіх ринках, але від цього вони не стають менш цікавими.

Нові OnePlus

На цей раз джерелом інформації став відомий аналітик і інсайдер Ішан Агарвал. Він не раз давав вірні прогнози і багато людей йому довіряють. Він упевнений, що OnePlus 8T НЕ буде єдиним продуктом компанії, який буде випущено 14 жовтня (а може й 1 жовтня), скоро з’являться додаткові пристрої. Втім, тут думки трішки розходяться. Подейкують, що компанія все-таки не буде показувати нові смартфони в ці дати і доведеться їх трохи почекати. Якщо це так, то ймовірність появи нових гаджетів на одній презентації з новим смартфоном стане максимально можливою.

Якщо говорити більш точно, то автор інформації стверджує, що компанія планує випустити п’ять додаткових пристроїв разом з OnePlus 8T, принаймні, в Індії. Однак переважна більшість або всі ці продукти стануть офіційно продаватися і в інших регіонах. При цьому всі ми розуміємо, що в сучасному світі немає таких кордонів, як раніше, і всі ці товари можна буде замовити з іншої країни або просто купити у перекупників, які самі все це сюди привезуть. Чому спочатку в першу чергу мова йде про Індію, так тут все просто. Саме цей ринок є для компанії одним з ключових. Саме тут вона запускала свої телевізори і саме тут її смартфони починають продаватися одними з перших.

Нові гаджети, включаючи навіть нові лінійки смартфонів (або додаткові смартфони серії Nord), дійсно очікувані, і ми вже не одноразово писали про це. Але поки інформація залишається тільки на папері і на словах, тому потрібно почекати офіційного анонсу. Втім, вірогідність позитивного результату здається дуже високою.

Цікаво, що різні чутки і витоку чого тільки не чекали від OnePlus, але на цей раз за інформацією, отриманою від Агарвалу, ми побачимо щось незвичайне. Він стверджує, що як мінімум один з пристроїв, які покаже компанія, ніколи ніде не згадувався. Втім, він не уточнює, який це саме пристрій. Тому такий стан справ може призвести до нової хвилі чуток, а заодно дати всім нам привід пофантазувати, що ж це може бути. Кожен вирішить сам для себе, чого він найбільше чекає.

Що презентує OnePlus

Давайте подумаємо, що ж нам можуть показати одночасно з новим смартфоном. Що ж, чутки про OnePlus Watch кілька разів з’являлися в мережі. Ми знаємо, що годинник буде поставлятися з Wear OS і матиме круглий форм-фактор і круглий дисплей. От і все. Більше поки інформації немає.

Крім годинника, очікується поява OnePlus Buds Z. Це будуть другі навушники TWS від компанії після OnePlus Buds. Перше покоління виходило на початку цього року, а новинка повинна бути дуже доступною. Не виключено, що в дусі нових віянь компанія назве навушники OnePlus Buds Nord. Швидше за все, ці навушники будуть виглядати дуже схоже або взагалі будуть один в один повторювати зовнішній вигляд першого покоління.

Третій продукт, про який ходили чутки, – це власний Power Bank компанії. Очікується, що цей зовнішній акумулятор буде пропонувати швидку зарядку і, можливо, навіть швидку бездротову зарядку, хоча це не так ймовірно, враховуючи форм-фактор пристрою.

Поки ніякої детальної інформації про цей Power Bank немає, є ймовірність, що це буде модель на 10 000 мАг. Це найпопулярніша ємність акумулятора, і для OnePlus є сенс випустити щось подібне.

Ми вже говорили про нові телефони компанії і чутки дійсно підтверджують появу трьох нових пристроїв, ось тільки малоймовірно, що вони будуть представлені одночасно з OnePlus 8T. Так компанія тільки відверне увагу від свого основного продукту. Куди логічніше випустити їх трохи пізніше, як це зробила Samsung зі своїми трьома за півтора місяці презентаціями.

Очікується, що компанія анонсує два (або мінімум один) смартфони на процесорах серії Snapdragon 600 до кінця 2020 року. Також ходили чутки про телефон на базі Snapdragon 460 SoC. Новий OnePlus TV теж можливий. Хоча не виключено, що це буде не телевізор, а щось з ним пов’язане. Нам просто потрібно почекати і подивитися, і ми всі дізнаємося більш детально.





ІНШІ НОВИНИ