Samsung Galaxy S21 всупереч чуткам не отримає камеру в дисплеї

Кілька місяців тому інсайдери заявили, що однією з особливостей флагманської серії Samsung Galaxy S21, анонс якої очікується на початку наступного року, стане вбудована в дисплей фронтальна камера. Але в понеділок, 5 жовтня, джерела корейського видання The Elec спростували ці інформацію.
За словами джерел, на які посилається The Elec, спочатку Samsung планувала встановити дисплей з вбудованою камерою в Galaxy Z Fold другого покоління, щоб протестувати технологію перед її впровадженням в серію Galaxy S21. Але в підсумку відмовилася від цієї затії.

Зараз корейська компанія працює над тим, щоб зробити технологію максимально ідеальною. Samsung розробляє рішення, щоб не довелося жертвувати якістю зображення при встановленні камери в дисплей, як це відбувається зараз. Перший смартфон бренду з камерою в дисплеї буде готовий в другій половині наступного року. Це буде складний Samsung Galaxy Z Fold 3.

До речі, 2021 рік має стати роком початку масового впровадження даної технології. Свої смартфони з вбудованими в дисплей камерами в наступному році пообіцяли випустити такі виробники, як OPPO, Xiaomi і інші.





ІНШІ НОВИНИ