Реліз Galaxy Z Flip 2 відкладений

Раніше цього місяця стало відомо, що Samsung Galaxy Z Flip буде запущений влітку 2021 року. Тоді причини відстрочки не повідомлялися, а тепер видання TheElec заявило, що компанія Samsung хоче уникнути його конкуренції зі смартфонами S-серії.

Згідно з новим витоком, компанія Samsung вирішила не запускати Galaxy Z Flip 2 одночасно з новою флагманської лінійкою Galaxy S21. У такий спосіб компанія хоче виключити конкуренцію між ними.

Galaxy Z Flip дійсно може затьмарити попит на S серію. Це стає очевидним, якщо подивитися на погані продажі Samsung Galaxy S20 в першому кварталі.

Зауважимо, що в нещодавнім звіті DSCC передбачається, що Galaxy Z Flip стане найпродаванішим складним пристроєм 2020 року.

Згідно з останніми даними, флагмани Galaxy S21 дебютують в січні, а новий Galaxy Z Flip 2 — влітку. Повідомляється, що Z Flip 2 стане одним з п’яти складних пристроїв, які Samsung представить в 2021 році.

Інформації про Galaxy Z Flip 2 мало. Очікується, що дисплей у нього буде більший, ніж у Z Flip (1,1 дюйма), але менший, ніж у Motorola Razr. Крім того, він має отримати процесор Snapdragon 875 і підтримку швидкої зарядки.





ІНШІ НОВИНИ