Чіп Apple M1 набрав більше 1,1 мільйона балів на AnTuTu

Цього року в центрі уваги знаходиться не тільки серія смартфонів iPhone 12, але і нова серія MacBook, побудована на базі нового чіпсета M1. Процесор вже був помічений на Geekbench з оцінкою, яка перевершує всі інші процесори для ноутбуків у своїй категорії, зокрема Intel Core-i9. Результати тестування також з’явилися в AnTuTu.

В AnTuTu ноутбук MacBook Air, оснащений новітньою однокристальною системою Apple M1, набрав рекордні 1,1 млн балів. Наскільки нам відомо, це перший випадок, коли який-небудь пристрій набирає понад мільйон балів в цьому тестовому додатку.

За продуктивність CPU пристрій одержав 282 265 балів, GPU — 538 944 бали, пам’ять — 189 921 бал, і за UX — 108 113 балів.

Він виявився набагато швидший за iPad Pro 4 c 512 Гб ПЗУ, який побудований на базі SoC Apple A12Z Bionic. Продуктивність центрального процесора виявилася на 50% вище, а графічний процесор працює на 45% швидше.

Цікаво, що MacBook Air система AnTuTu визнала як iPad Pro під управлінням iOS 14.2. Ймовірно, це викликало процедурою запуску iOS-додатків на macOS Big Sur. Окремого додатка для настільної macOS у AnTuTu немає.





ІНШІ НОВИНИ