Redmi Watch офіційно презентовано

Вчора компанія Xiaomi не тільки представила тріо нових смартфонів під брендом Redmi, але й свій перший смарт-годинник — Redmi Watch.

Новинка оснащена 1,4-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 320×320 пікселів. Годинники доступні в трьох кольорах корпусу: синьому, чорному і білому. Корпус вологостійкий (можна пірнати на глибину до 50 метрів).

Ємність вбудованого акумулятора складає 230 мАг, що забезпечує приблизно 7 днів використання в звичайному режимі. В режимі енергозбереження цей термін збільшується до 12 днів. Заряджаються Redmi Watch через фірмову підставку; повна зарядка займає 2 години.

Redmi Watch пропонують різноманітні, досить стандартні, спортивні режими, оснащені датчиком моніторингу серцебиття і якості сну. Також передбачена підтримка Bluetooth 5.0, GPS і NFC.

Коштують Redmi Watch $45. В Китаї їх можна буде придбати вже з 1 грудня, а ось про початок глобальних продажів поки нічого не повідомляється. Носимий пристрій може бути представлений за межами Китаю під назвою Xiaomi Mi Watch Lite.





ІНШІ НОВИНИ