Стали відомі деякі характеристики Xiaomi Mi Band 6

Розробники французького блогу Logger виявили файл прошивки Xiaomi Mi Band 6 в додатку Zepp (Amazfit), звідки стали відомі всі характеристики майбутнього фітнес-трекера.

Згідно рядків коду, Xiaomi готує дві версії пристрою: для Китаю з NFC-модулем і номером моделі XMSH16HM, а для всіх інших без NFC з номером XMSH15HM.

Новий фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 6 розробляється під кодовою назвою Pangu (Пань-гу – в давньокитайській міфології описаний як перша людина на землі, яка розділила небо і землю).

Mi Band 6 отримає вбудований GPS-приймач, який буде надавати точні дані про швидкість і відстань під час тренувань, датчик SpO2 для вимірювання рівня кисню в крові і 19 нових спортивних режимів.

Розробники також поділилися новими значками цих тренувань.

Крім того, в браслеті з’явиться нова функція тайм-менеджменту, яка буде відключати повідомлення на 25 хвилин для підвищення продуктивності. Вона заснована на методі «Помідора» .

На відміну від Mi Band 5, в 6-му поколінні трекерів користувачі зможуть переглядати дані про сон на самому пристрої, а не тільки в додатку для телефону. Швидше за все, це вказує на збільшення розміру дисплея гаджета.

Крім цього, призначений для користувача інтерфейс отримає деякі зміни.

За даними розробників, Mi Band 6 зможе управляти пристроями розумного будинку, що використовують платформу Mi Home. Однак неясно, чи буде це залежатиме від регіону.

Також Xiaomi Mi Band 6 зможе нормально показувати всі смайли всередині повідомлень, оскільки в файлі прошивки присутні 308 різних емодзі.

Очікується, що Xiaomi офіційно представить Mi Band 6 влітку 2021 року.





ІНШІ НОВИНИ