Barclays: iPhone 13 отримають підтримку Wi-Fi 6E

Аналітики Barclays Блейн Кертіс і Томас О’Меллі заявили, що Apple планує випустити свої перші iPhone з підтримкою Wi-Fi 6E в 2021 році.

У своїй новій аналітичній замітці вони вказали, що інвестори «занадто негативно» ставляться до одного з постачальників Apple компанії Skyworks. З чуток, саме ця напівпровідникова компанія буде поставляти різні компоненти для моделей iPhone 13, включно з підсилювачами сигналу Wi-Fi 6E.

За словами аналітиків, виробник мікросхем Broadcom також виграє від того, що Apple і Samsung перейдуть на Wi-Fi 6E в цьому році. Варто відзначити, що Samsung вже представила свій перший смартфон з підтримкою Wi-Fi 6E на базі чіпа Broadcom. Ним став Galaxy S21 Ultra.

Технологія Wi-Fi 6E пропонує ті ж функції і можливості, що Wi-Fi 6, включаючи вищу продуктивність, меншу затримку і більш високу швидкість передачі даних, а також розширення діапазону до 6 ГГц.

Нинішнє покоління смартфонів Apple, включаючи iPhone 11, iPhone 12 і iPhone SE 2, підтримують звичайну технологію Wi-Fi 6, яка працює на частоті нижче 6 ГГц.

Очікується, що Apple представить серію iPhone 13 в вересні 2021 року.





ІНШІ НОВИНИ