Xiaomi розкрила особливості Redmi K40

Ще в січні Xiaomi підтвердила, що в лютому відбудеться прем’єра серії Redmi K40 і вже точно відомо, що ця подія відбудеться 25 лютого. За тиждень до релізу компанія почала активну фазу промо-кампанії з просування новинок на ринку. Сьогодні вона випустила серію тизерів з акцентом на ключових характеристиках пристроїв.

Один з промо-плакатів вказує на присутність чіпа Snapdragon 888. Очікується, що цей процесор точно буде лежати в основі Redmi K40 Pro. Разом з тим до цього часу мережі ходили чутки, що одна з модифікацій базової версії серії також може отримати цей чіпсет. Тоді як мережевий інформатор Digital Chat Station орієнтує нас на SoC Snapdragon 870.

Інший офіційний тизер показує дизайн блоку основної камери, і він співзвучний з тими зображеннями, які ми бачили раніше. Датчиків буде три і зверніть увагу на оформлення задньої кришки, яка в місці розташування камери немов напливає на бічну грань.

Очікується, що базовий Redmi K40 запропонує 6,67-дюймовий дисплей з розширенням FullHD + і є велика ймовірність, що це буде AMOLED-матриця. Ємність акумуляторної батареї складе 4500 мАг.

 





ІНШІ НОВИНИ