Oppo готує ще одну модель в лінійці Reno5

В кінці минулого року компанія Oppo представила відразу чотири версії смартфона Reno5. Здавалося, що чотири варіації здатні покрити всі запити від користувачів, але Oppo іншої думки. Стало відомо, що нас може чекати нова модель в цій лінійці – Oppo Reno5 F.

На рендерах видно головна відмінність смартфона – блок камер, який відрізняється від всієї лінійки Reno5. На даний момент є інформація, що нам запропонують четвертну камеру з основним сенсором на 48 Мп. Є думка, що наявність додаткової камери, а також приставка «F» вказує на розширені фото-відео можливості апарату.

Так як в цій лінійці чимало смартфонів, є припущення щодо інших характеристик. Дисплеєм може стати 6,43 дюймовий OLED екран з частотою 90 Гц. Акумулятор, цілком логічно, може бути як у версії Oppo Reno5 – на 4300 мАг. Oppo Reno5 F швидше за все буде поставлятися з OS Android 11. Нічого не говориться про 5G, тому швидше за все, нас чекає 4G версія смартфона.

Ще не до кінця ясно, для яких регіонів готувалася ця модель. Чи буде вона на глобальному ринку, або ж розрахована під локальні регіони.





ІНШІ НОВИНИ