Анонс нових MacBook Pro з дисплеями mini-LED відбудеться в другій половині 2021 року

Тайванське галузеве видання DigiTimes повідомляє, що Apple планує представити нові 14-дюймові і 16-дюймові моделі MacBook Pro з дисплеями mini-LED в другій половині 2021 року.

У своєму звіті DigiTimes стверджує, що ексклюзивним постачальником міні-світлодіодних блоків підсвічування виступить Radiant Opto-Electronics, в той час як Quanta Computer буде займатися остаточною збіркою ноутбуків.

Ця інформація підтверджує попередню замітку аналітика TFI Securities Мін-Чі Куо, в якій він розповів про вихід нових MacBook Pro з більш яскравими дисплеями і чіпами Apple Silicon в другій половині 2021 року. З чуток, майбутні ноутбуки Apple отримають новий дизайн з плоскими гранями, порт HDMI і слот для SD-карт, а також зарядку по MagSafe і фізичні функціональні клавіші замість панелі Touch Bar.

Інший авторитетний інсайдер – Марк Гурман з Bloomberg – також дотримується цієї думки щодо MacBook Pro 2021 року. Більш того, він першим повідомив, що в Apple поверне слот для SD-карт.

Нова 14-дюймова модель, швидше за все, замінить 13-дюймові MacBook Pro на базі процесорів Intel, які Apple поки продає. Ймовірно, виробник збільшить діагональ за рахунок зменшення рамок дисплея.

Очікується, що Apple представить нові ноутбуки в листопаді 2021 року.





ІНШІ НОВИНИ