Xiaomi готує гнучкий смартфон, який може порадувати ціною

Ніхто не сумніваєтьсяв тому, що над випуском складних смартфонів думають всі успішні бренди. Це хороший шанс і себе показати і ринок перевірити.

Ось і компанія Xiaomi, яка чудово себе почуває, цілком очікувано, готує нам свій перший гнучкий смартфон.

Витік базується на даних про минулу сертифікацію в Китаї. Повідомляється, що перший гнучкий смартфон від Xiaomi вже сертифікований і вже дуже скоро у нас буде можливість побачити перші анонси та дізнатися дату презентації. Поки відомо лише те, що смартфон буде складатися всередину, діагональ дисплея складе 8 дюймів і у нього не буде фронтальної камери. Приблизний його вигляд можна оцінити на шпигунському фото з Китаю.

З огляду на розстановки сил в цьому сегменті є здогадки, що китайський бренд піде по давно перевіреній дорозі і зможе запропонувати більш дешеву альтернативу ніж Samsug, Huawei і Motorola.

Здається, ніхто не проти менше платити за такі смартфони. Однак залишається відкритим питання: наскільки можливе зниження ціни буде впливати на якість гнучкої матриці і її довговічність? На це питання ми зможемо відповісти лише після виходу смартфона і першого досвіду користування.

Поки що нам залишається “зафіксувати” витік і чекати підтвердження.





ІНШІ НОВИНИ