Чому Redmi K40 отримав врізану в екран фронталку, а не висувний блок

Вчорашній день пройшов під знаком Xiaomi, яка представила лінійку Redmi K40. Оформлення основної камери новинки відсилає нас до Xiaomi Mi 11 з нальотом ідей від Huawei Nova 8. А ось «обличчям» серія Redmi K40 вже не нагадує старшого брата Xiaomi Mi 11 і все через фронталку, яку вбудували по центру екрана. Особливо пишається компанія тим, що їй вдалося зробити виріз мінімально можливим – 2,76 мм.

Далеко не всім припало до вподоби те, що виробник став «рити» виріз під селф-модуль і ностальгують за спливаючою камерою. Лю Вейбінг вирішив внести ясність з тим, чому компанія прийняла рішення врізати фронталку в дисплей.

За його словами, реалізувати висувний блок фронтальної камери в Redmi K20 Pro і Redmi K30 Pro було вирішено заради того, щоб запропонувати максимально можливе співвідношення екрану до площі лицьової панелі. Зроблено це було заради приємного візуального сприйняття від повноекранного ефекту.

Але, як стверджує топ-менеджер, висувний модуль занадто великий і займає чимало простору всередині корпусу. Тому цього разу вирішено «копати» виїмку в екрані, але її постаралися зробити максимально невеликою.





ІНШІ НОВИНИ