Серія Redmi Note 10 отримає просунутий макродатчик

За підсумками минулого року Redmi Note 9 Pro увійшов в топ-10 найбільш продаваних смартфонів в світі, але вже скоро він передасть свої повноваження іншому потенційному хіту продажів – Redmi Note 10 Pro. Смартфон повинні показати 4 березня і разом з ним дебютують Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro Max. Дні, що залишилися до релізу компанія використовує для того, щоб інтригувати і привертати увагу

Черговий привід звернути увагу на серію Redmi Note 10 – камера. І в цей раз компанія вирішила розповісти про те, який макродатчик запропонують в серії. Так, глава підрозділу Xiaomi в Індії Ману Кумар Джайн на своїй сторінці в Twitter опублікував пост, в якому нагадав, що Redmi Note 9 Pro Max володіє сенсором для макрозйомки на 5 Мп. А ось сімейство Redmi Note 10 стане першим, хто запропонує об’єктив на 5 Мп Super-Macro. Обіцяно, що це дозволить «підійти» до об’єкта вдвічі ближче, ніж дозволяють традиційні макродатчики.

Чи будуть всі представники серії Redmi Note 10 володіти Super-Macro датчиком, точної інформації немає. Нагадаємо, що очікується, що всі три моделі нової лінійки отримають четверні камери з різним основним сенсором. Так, Redmi Note 10 отримає датчик на 48 Мп, у «Прошки» він повинен бути на 64 Мп і у Max-версії – 108 Мп.





ІНШІ НОВИНИ