Meizu представила нову оболонку Flyme для смартфонів і розумних годинників

Компанія Meizu провела прес-конференцію в Китаї, на якій представила свою нову оболонку для смартфонів під управлінням ОС Android Flyme 9.

Як і інші виробники гаджетів, Meizu прагне до більш простого та плоского дизайну, який отримав назву Alive Design.

Починаючи з екрану блокування, Flyme 9 пропонує плоскі значки і швидшу анімацію розблокування. Форми значків уніфіковані, а на головному екрані з’явився новий макет розміщення іконок 5×6. Користувачі також отримають доступ до нових віджетів і зможуть налаштовувати колір і розмір тексту інтерфейсу.

Крім того, Meizu додала кілька нових живих шпалер і змінила дизайн центру повідомлень. Елементи управління гучністю системи і мультимедіа стали більшими.

Виробник смартфонів також підвищив безпеку оболонки, додавши функцію одноразових дозволів, автоматичне сканування шкідливого контенту і запис поведінки окремих додатків. Крім цього, в рядку стану відображаються значки додатків, що використовують камеру, мікрофон, геопозицію або іншу особисту інформацію.

Перше закрите бета-тестування нової ОС для власників Meizu 17 заплановано на 5 березня, а стабільна збірка вийде в кінці травня. Нова ОС також з’явиться пізніше для всіх телефонів серії Meizu 16.

В ході презентації Meizu також представила оболонку Flyme for Watch, яка, як очікується, дебютує на Meizu Watch.





ІНШІ НОВИНИ