Lenovo Legion Pro 2 будуть охолоджувати дві турбіни

У минулому році Lenovo представила свій перший геймерський смартфон Legion Pro, який запропонував ряд нетипових для мобільних пристроїв рішень. Зокрема, висувна фронтальна камера на бічній грані і два роз’єми USB Type-C. Тепер виробник готує продовження і знову хоче запропонувати щось оригінальне в Lenovo Legion Pro 2.

При розробці смартфона інженери максимум уваги приділили системі охолодження. Сьогодні компанія опублікувала тизер, яким сповістила, що вдосконалила охолодження, запропонувавши два, а не один вентилятор. Зроблено це для того, щоб підвищити ефективність відведення тепла. Схоже, що таким чином вирішено боротися з гарячою вдачею Snapdragon 888, а саме цей чіп повинен стати «серцем» новинки. Смартфону також приписують оперативну пам’ять стандарту LPDDR5 і доопрацьований лінійний двигун.

Які ще характеристики і фішки отримає Lenovo Legion Pro 2, невідомо. Але судячи з усього, прем’єра не за горами. Компанія вже почала розігрівати аудиторію в частині майбутнього анонса, а це ознака того, що він відбудеться найближчим часом. Майже напевно ще до релізу новинки ми дізнаємося про неї більше від самої Lenovo, і інсайдери повинні розсекретити її.





ІНШІ НОВИНИ