Оновлений Xiaomi Mi 10 з Snapdragon 870 засвітився на тестах в GeeckBench

У мережі вже спливала інформація про те, що нас чекає оновлена модель Xiaomi Mi 10. Коли ми отримали зображення з сертифікації TENAA, у нас не залишилося сумнівів, що дана модель буде скоро оновлена і вийде на ринок. Керівництво компанії Xiaomi дуже позитивно відгукується про модель і її продажі, тому було прийнято рішення актуалізувати її.

Нагадаємо, що головним оновленням став процесор, який змінили на свіжий Snapdragon 870. Також замінили блок основних камер, який «перекочував» з моделі Xiaomi Mi 10 Ultra. Все інше вирішили залишити на своїх місцях, так як це торішній флагман і він ще цілком актуальний.

Сьогодні в мережу потрапили результати синтетичних тестів оновленого Xiaomi Mi 10 на новому процесорі Snapdragon 870. У додатку Geeckbench 5 новинка набрала 1021 бал в однопотоковому тесті і 3443 бали в багатопотоковому. Для порівняння – версія Xiaomi Mi 10 за 2020 рік, з торішнім Snapdragon 865 має показники нижче – 914 балів і 3388 бали відповідно.

Моральний рубіж у 1000 балів при одноядерному тесті пройдено, а приріст в цьому плані склав 10%. Попередньо можна зробити висновок, що дійсно у компанії вийшло зробити легкий апдейт, який актуалізував смартфон на ринку.

Ключовим фактором, який вплине на популярність оновленого Xiaomi Mi 10 ми вважаємо ціну. Приємна ціна дійсно може продовжити телефону життя на сучасному ринку. Чекаємо анонсу смартфона і оновлених цін на нього.





ІНШІ НОВИНИ