Samsung Galaxy S20 Fan Edition отримає версію з Snapdragon 865+

У минулому році світ побачив Samsung Galaxy S20 Fan Edition, який створений за відгуками користувачів, і він став спробою запропонувати полегшений варіант флагмана за менші гроші. І цей мобільник був орієнтований, перш за все, на тих, хто вибирає бренд при покупці.

Але об’єктивно за сукупністю характеристик за свій прайс, Galaxy S20 FE став одним з кращих смартфонів минулого року. Правда, ми говоримо, перш за все, про версії з Snapdragon 865 на борту. Тоді як варіант з Exynos 990 виглядає спірним і, в першу чергу, через фірмовий чіп, який по ряду параметрів поступається своєму візаві від Qualcomm.

Відомо, що компанія має намір продовжити життя Samsung Galaxy S20 FE на ринку і готує 4G-версію, яка буде базуватися на Snapdragon 865 без 5G-модему. Це дозволить істотно розширити географію продажів і урізати цінник, а все це в підсумку додасть популярності моделі.

А сьогодні відомий мережевий інформатор Ice Universe заявив про те, що Samsung має намір припинити виробництво Galaxy S20 FE з процесором Exynos 990. Замість цього вона випустить версію з платформою Snapdragon 865+. При цьому джерело не уточнює, чи буде це 4G-версія або ж збережуть підтримку мереж п’ятого покоління.





ІНШІ НОВИНИ