Стало відомо, що об’єднує Xiaomi Mi 11 Ultra і Xiaomi Mi Band 5

Коли в мережі з’явилися зображення ще не анонсованого Xiaomi Mi 11 Ultra, багато хто був вражений і не міг зрозуміти, що за дичину придумала компанія. І таку реакцію викликав другий мініатюрний екран на тильній стороні. Презентація показала, що компанія дійсно наважилася на установку додаткового AMOLED-екрану діагоналлю 1,1 дюйма. І якщо ви вирішили, що його розмір був чітко вивірений і продуманий, то поспішаємо вас розчарувати.

За фактом вже при конструюванні новинки інженери робили все, щоб органічно вписати вже готовий мініатюрний екран в корпус. Глава Xiaomi Лей Цзюнь заявив, що 1,1-дюймовий екран дістався Xiaomi Mi 11 Ultra в спадок від Xiaomi Mi Band 5. Він не став уточнювати чи вирішила компанія знайти застосування вже закупленим екранам для фітнес-браслетів, чи все ж прикупила нову партію дисплеїв спеціально для флагмана.

У будь-якому випадку, в винахідливості інженерам і дизайнерам Xiaomi не відмовиш. А ще вдалося трохи заощадити, не займаючись створенням другої матриці.

Нагадаємо, що додатковий екран Xiaomi Mi 11 Ultra відображає дату і час, повідомить про вхідний дзвінок і дозволить прочитати вхідне повідомлення, а також він візьме на себе функції видошукача для основної камери при створенні Селфі.





ІНШІ НОВИНИ