Samsung Galaxy A52 отримав важливу перевагу – захист від води

Ще не так давно, коли мова заходила про «водонепроникний» смартфон, багато користувачів уявляли собі масивний і з брутальною зовнішністю «брусок» в прогумованому корпусі. Сьогодні виробники навчилися створювати мобільники з максимальним рівнем захисту, який не шкодить дизайну, ергономіці та вазі. Але далеко не для всіх виробників смартфон з вологозахистом став стандартом.

У далекому 2017 році вийшов Galaxy A5, який пропонував захист від води. Але з якихось причин згодом Samsung відмовилася від цієї фічі в пристроях А-серії. І було шкода, що компанія не стала пропонувати і далі захист від води в моделях середнього класу, адже така опція була б доречною для тих, хто незграбний і не розлучається зі смартфоном навіть у ванній.

І ось в 2021 році водонепроникність отримав Galaxy A52. Цей хід став сильним у виконанні Samsung, адже китайським компаніям нічого було запропонувати на противагу. У них є смартфони з захистом від води, але це дорогі флагмани, де за мірками нинішнього часу вже не комільфо не пропонувати цю фічу.

Можливо, Samsung Galaxy A52 введе моду на вологозахист в середньому сегменті, і інші виробники почнуть збільшувати кількість моделей з вологозахистом. Так, тут не IP68, а захист по класу IP67, але це вже дозволяє говорити про те, що походи на рибалку, морський берег або в ванну кімнату не стануть справжнім випробуванням для Galaxy A52.

Можна без страху спілкуватися в месенджерах або робити фото під проливним дощем, гортати стрічку новин, ніжачись у ванній, не побоюючись того, що падіння в воду стане фатальним для нього. Клас IP67 говорить про те, що пристрій можна занурювати в воду на глибину до 1 метра протягом не більше 30 хвилин. І зверніть увагу, що вам не доведеться викладати кілька місячних зарплат на придбання Galaxy A52.





ІНШІ НОВИНИ