OnePlus 9 Pro схильний до перегріву

Смартфони OnePlus не ідеальні. Незважаючи на те, що компанія декларує, що висока якість продукції у неї в пріоритетах, практично кожен її пристрій виявляється з вадою. Найчастіше ми чули скарги користувачів на дисплеї. OnePlus 9 Pro, на жаль, також виявився проблемним пристроєм.

Ряд користувачів почали скаржитися на те, що OnePlus 9 Pro схильний до перегріву. Відповідні скарги з’явилися на форумах компанії і в Twitter. Ряд користувачів помітили одну закономірність – смартфон перегрівається при роботі з камерою. Так, один з власників OnePlus 9 Pro заявив про те, що спробував записати ролик в форматі 4К зі швидкістю 60 кадрів в секунду, але через перегрів смартфона на виході він отримав ролик тривалістю одну хвилину. Не зміг зробити фото і інший користувач через перегрів смартфона під прямими сонячними променями.

OnePlus 9 Pro попереджає про перегрів і автоматично блокує додаток камери. Проблеми з тепловідведенням призводять до передчасного розряду смартфона. Неясно, що спровокувало ваду і наскільки вона поширена. Можливо, проблему можна вирішити програмно, якщо має місце збій в роботі програмного забезпечення. На даний момент OnePlus мовчить і ніяк не коментує проблеми з тепловідведенням.





ІНШІ НОВИНИ