В мережі з’явилися скарги користувачів на роботу Redmi Note 10

Бюджетники Xiaomi і моделі серії Redmi Note користуються популярністю на ринку. Місяць тому в Індії було представлено сімейство Redmi Note 10 і новинки явно припали до душі користувачам, їх добре почали купувати. Але нещодавно надійшла інформація, що зі смартфонами не все гладко і юзери почали скаржитися на проблеми, які виявлені в роботі основного компонента будь-якого смартфона – дисплея.

Власники різних моделей серії Redmi Note 10 почали писати скарги в Twitter на мимовільне зависання дисплеїв, проблеми з відгуком, а також надмірним мерехтінням, коли екран працює в режимі 120 Гц або при активації темного режиму.

Один з користувачів розповів, що після того, як він зіткнувся з проблемами в роботі дисплея Redmi Note 10, він замінив його на новий в сервісній службі. Але, на жаль, і новий апарат виявився дефектним і є збої в роботі екрану. Під час консультації в сервісному центрі він отримав відповідь, що має місце програмний збій, який буде виправлений в подальшому оновленні.

Інший володар Redmi Note 10 Pro скаржиться на мерехтіння дисплея, яке супроводжує його роботу в режимі 120 Гц. При активації стандартних 60 Гц мерехтіння вдається знизити. Інші ж користувачі поскаржилися на аналогічний дефект, але він проявляється при увімкненні темної теми.

У відповідь на твіти зі скаргами, Redmi India запропонувала їм зв’язатися з компанією. Але при цьому немає розуміння, чи є у неї готове рішення для виправлення проблем. Так само немає ясності, наскільки поширені збої і чи мають вони характер масових.





ІНШІ НОВИНИ