Asus Zenfone 8 mini: максимальна потужність в компактному корпусі

Більшість компаній закинули ідею створення компактних мобільників. Рідко хто наважується на випуск міні-версій смартфонів-флагманів з найактуальнішими характеристики в невеликому корпусі. Серед тих, хто випустить міні-версію флагмана в цьому році виявилася Asus, і інсайдери готують нас до релізу Zenfone 8 mini.

Інформація про смартфон була знайдена в базі даних бенчмарка Geekbench. Це дозволило дізнатися, що Asus Zenfone 8 mini в якості апаратної платформи отримає Snapdragon 888, запропонує операційну систему Android 11 і 16 Гб оперативної пам’яті. Це буде топова версія смартфона і можна чекати модифікацій з 8 Гб і 12 Гб оперативної пам’яті. За підсумками тесту Zenfone 8 mini зумів набрати +1121 бал в одноядерному режимі і 3662 – в багатоядерному.

З чуток, Asus Zenfone 8 mini запропонує OLED-дисплей діагоналлю 5,9 дюйма і частотою оновлення 120 Гц, акумулятор ємністю 4000 мАг зі швидкою 30-ватної зарядкою і потрійну тильну камеру, де ключовий датчик Sony IMX686 розширенням 64-мегапікселя.





ІНШІ НОВИНИ