Ігровий смартфон Redmi: назва, дата анонсу і зображення

Redmi K40 Game Enhanced Edition стане смартфоном для геймерів і його прем’єра відбудеться вже через тиждень.

Позамежна швидкість – є наріжним каменем, коли мова заходить про ігрові смартфони. Ставку на швидкість роботи процесора, екрана і спритний ігровий процес зроблять в ігровому смартфоні Redmi. Сьогодні компанія офіційно повідомила, що його прем’єра відбудеться 27 квітня і це буде спеціальна версія Redmi K40 – Game Enhanced Edition. Супроводжував оголошення тизер, на якому показали частину смартфона.

Компанія заявляє, що це буде легкий і тонкий мобільник, не схожий на «хардкорний ігровий смартфон» і орієнтований на тих, кому потрібна флагманська продуктивність, управління, аудіо та відео, з оптимальним співвідношенням ціни і якості. На промо-зображенні видно, що на правій грані Redmi K40 Game Enhanced Edition запропонують курки і спеціальну клавішу, швидше за все, для перемикання ігрового режиму. Основна камера отримає три великих датчика зображення, де верхній і нижній будуть виділятися світлодіодним підсвічуванням.

Нагадаємо, що Redmi K40 Game Enhanced Edition отримає 144-герцовий OLED-дисплей діагоналлю 6,67 дюйма, чіп Dimensity 1200, акумулятор ємністю 5000 мАг з швидкою зарядкою потужністю 67 Вт. Очікується, що цінник на смартфон складе близько $ 308 і на глобальний ринок вона може вийти під брендом Poco.





ІНШІ НОВИНИ