Honor 50 з’явився на якісних рендерах

Є припущення, що в червні може відбутися прем’єра Honor 50, який і стане тим переломним моментом, коли про компанію повинні заговорити як про незалежний від Huawei бренд. Правда, відразу відректися від минулого не вдасться і деякі моменти будуть нагадувати про походження Honor. Однією з таких деталей стане дизайн Honor 50, в якому будуть простежуватися риси Huawei P50. Про це свідчить рендер смартфона, який з’явився в мережі.

На тильній стороні встановили овальний блок основної камери, який схожий з тим, що пропонує Huawei Nova 8 і повинні реалізувати в Huawei P50. Сам майданчик глянсового сріблястого кольору і пропонує два кола, що вміщають в себе три датчика зображення. Вгорі розташовується головний датчик на 50 Мп і нижче в колі чорного кольору – перископний модуль і, швидше за все, ширококутний.

Очікується, що в основу Honor 50 ляже процесор Snapdragon 888 і на передній панелі встановлять OLED-дисплей з підвищеною герцовкою, а також сюди вмонтують сканер відбитків пальців. Головна інтрига і загадка – чи з’явиться флагман на глобальному ринку і чи отримає він повноцінну версію Android з сервісами Google.





ІНШІ НОВИНИ