Сервіси Google повертаються на смартфони Honor

Щоб уберегти Honor від загибелі і зберегти його конкурентоспроможність на ринку, Huawei продала бренд. Уже в ранзі незалежного він може повернутися до співпраці з американськими компаніями, де найбільш важливими є Google і Qualcomm. Схоже, що план спрацював і Honor продовжить боротьбу на ринку на рівних з суперниками умовах.

Час, що минув з моменту здобуття незалежності, Honor витратила на те, щоб владнати всі формальності і укласти нові контракти. Вже точно відомо, що Qualcomm почне поставляти свої чіпи Honor. Залишалося домовитися з Google на установку GSM-версії Android і можна вплутуватися в бійку на ринку смартфонів. І це китайцям вдалося.

Прийшло повідомлення, що на глобальному ринку смартфони Honor будуть доступні з сервісами Google. І це не чутки, або чиїсь домисли. Інформація офіційна й виходить від німецького підрозділу компанії. Зокрема, в одній з гілок обговорення майбутнього смартфона Honor з чіпом Snapdragon 778G користувач запитав: чи з’являться сервіси Google в пристроях компанії. І прес-служба виробника відреагувала, підтвердивши появу Google-сервісів в смартфонах Honor.

Що ж, схоже, що серія Honor 50 ознаменує собою повернення GSM-версії Android на смартфони компанії.





ІНШІ НОВИНИ