Xiaomi Mi Mix 4 по «батарейній» частині буде по-справжньому флагманським

У другій половині року Xiaomi повинна представити флагман Mi Mix 4 і в міру наближення анонсу в мережі з’являтиметься все більше чуток про неанонсований пристрій. Якщо вірити останнім чуткам, то в плані автономності та швидкості зарядки Xiaomi Mi Mix 4 буде практично ультимативним рішенням.

Так, за даними одного з китайських джерел, флагман удостоїться акумулятора BM58 ємністю 5000 мАг, швидкої провідної зарядки на 120 Вт і його можна буде заряджати без кабелю на потужності 80 Вт. Раніше в базі даних сертифікаційного центру 3С була знайдена інформація про смартфон, що володіє двоелементним джерелом живлення, де ємність кожного осередку становить 2430 мАг.

Очікується, що Xiaomi Mi Mix 4 отримає апаратну платформу Snapdragon 888 Pro / Plus, підекранну фронтальну камеру і нову версію фірмової оболонки MIUI 13. З великою часткою ймовірності флагман запропонує OLED-матрицю з підвищеною герцовкою, багатомодульну основну камеру і в складі датчиків зображення повинен бути телеоб’єктив. Передбачається, що цінник на новинку буде не менше $ 900.





ІНШІ НОВИНИ