Камери Huawei P50 і Huawei P50 Pro обійдуться без рекордного зуму

Рішення випустити лінійку Huawei P50, незважаючи на непрості часи, виглядає відчайдушним і сміливим кроком. Тим цікавіше буде подивитися, що в результаті у компанії вийшло і вже 29 липня ми дізнаємося, скільки моделей в підсумку отримає нова серія і яким характеристиками їх наділять. Нагадаємо, що сімейство Huawei P50 мало вийти навесні, але затрималося до липня.

Найголовніше, що хочеться дізнатися про новинки – чи принесуть вони чергову революцію в область мобільної фотографії. Робити висновки можна буде за підсумками реальних тестів камер смартфонів, а сьогодні ми можемо розповісти ряд деталей про них завдяки інсайдерам.

Так, їм вдалося роздобути інформацію, що камера Huawei P50 отримає маркування VARIO-SUMMILUX-H1: 1,6-3,5 13-90ASPH. Ця абревіатура означає, що основний датчик отримає світлосильну оптику f / 1.6 і діапазон фокусних відстаней буде варіюватися в діапазоні від 13 мм (ширококутний датчик) до 90 мм (телеоб’єктив, 3,5-кратний зум).

У Huawei P50 Pro камера буде VARIO-SUMMILUX-H1: 1,8-3,4 / 18-125ASPH. Діафрагма ключового сенсора складе f / 1.8, фокусна відстань буде від 18 мм (ширік) до 125 мм (телефото об’єктив, 5-кратний зум). Якщо ці відомості достовірні, то чутки про те, що «прошка» запропонує 10-кратне масштабування не підтвердяться.





ІНШІ НОВИНИ