Представлений OPPO Reno6 Z 5G: середній клас з 5G і швидкою зарядкою на 30 Вт

Китайська компанія OPPO анонсувала свій новий смартфон, який став частиною серії Reno. Новинка отримала назвою OPPO Reno6 Z 5G. Це модель середнього класу, яка працює під управлінням мобільної операційної системи Android 11 з оболонкою ColorOS 11.1.

Спереду у OPPO Reno6 Z 5G розташований 6,4-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD + (2400 на 1080 пікселів), частотою оновлення 60 Гц і 96-відсотковим охопленням колірного простору NTSC. Дисплей займає 90,8% від загальної площі лицьової панелі. У невеликому вирізі в верхньому лівому кутку екрану встановлена ​​32-мегапіксельна фронтальна камера для Селфі і відеозв’язку. А на зворотному боці знаходиться потрійна основна камера, що складається з головного датчика з роздільною здатністю 64 мегапікселів, 8-мегапіксельного модуля з ультраширококутним об’єктивом і 2-мегапіксельної камери для макрозйомки.

Серцем нового смартфона OPPO став чіпсет Dimensity 800U, що включає в себе восьмиядерний процесор з тактовою частотою до 2,4 ГГц і вбудований 5G-модем, що забезпечує смартфону підтримку стільникових мереж п’ятого покоління. Компанію чіпу складають 8 Гбайт оперативної і 128 Гбайт вбудованої пам’яті. Якщо цього виявиться замало, то для розширення вбудованої пам’яті можна також використовувати карту пам’яті формату microSD, під яку передбачено окремий слот. Також всередині корпусу помістилася акумуляторна батарея ємністю 4310 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки VOOC 4.0 потужністю 30 Вт через порт USB Type-C. До речі, смартфон зберіг традиційний 3,5-міліметровий аудіороз’єм для навушників, чим можуть похвалитися далеко не всі сучасні смартфони середнього класу.

OPPO Reno6 Z 5G надійде в продаж найближчим часом. Ціна питання – 410 доларів.





ІНШІ НОВИНИ